Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


krachten_van_het_kwaad_de_2_-_ridder_van_het_woord

K hl

Titel: De krachten van het kwaad - Ridder van het woord
Oorspronkelijke titel: A knight of the word (1998)

Auteur:

Brooks, Terry

Vertaling: Hille, Frans
Regie: - | Bewerking: -
Techniek: … | Muziek:

Uitgever: Anders lezen Bibliotheken (1999)
Omroep (jaar): ...
Gebaseerd op: -
Soort: Luisterboek | Genre: Fantasy
Opmerkingen:
Boek 8 van de Shannara Saga


Boek als: -
Strip als: -
Hoorspel als: -
Film als: - | TV Serie als: -


Stem(men):
Theunissen, Cleon?


Drager: 1 CD
Tijdsduur: - uur - min - sec
Grootte: 221.3 MB | Formaat: .mp3
ISBN: 9027465851

Hoofdstukken: 15

Ridder van het woord - Hoofdstuk 1 t/m 15


Korte omschrijving:
De strijd tussen de wereld en het kwaad duurt al millennia. Het is een onzichtbare oorlog die over de gehele wereld wordt gevoerd, waarbij de Ridders van het Woord strijd leveren met de demonen van het kwaad. Als Nest Freemark bij deze oorlog wordt betrokken, ontdekt ze dat zij deze kan beslissen. Als de troepen van beide kampen haar geboorteplaats Hopewell binnendringen, blijkt dat de sleutel tot succes ligt in de mysteries rond haar familie.

John Ross, de Ridder van het Woord, die tegen de demonen en de Vreters van de Leegte strijdt, is uitgeput en wil zijn eed aan de Edelvrouw breken. Hij wil weer gewoon leven en niet steeds geconfronteerd worden met de demonen die zich op Aarde bevinden en met de veeleisende magie die hij in zijn toverstaf draagt. In werkelijkheid wordt hij door de Leegte misleid en kan alleen Tess Freemark, wier vader zelf een demon was, hem redden in zijn strijd tegen de Wisselaar, een bijzonder geslepen demon. Brooks is een bekend en veelgelezen fantasy-schrijver die met de Shannara-reeksen en de eerdere, humoristische serie 'Het magisch koninkrijk' een breed publiek veroverde. In dit tweede deel van 'Krachten van het kwaad' is hij nogal zwaar op de hand en begint het clichematige door te wegen, ondanks enkele aardige personages en een paar vondsten die van originaliteit getuigen. Zeker niet zijn beste werk, maar de vele Brooks-fans zullen het zich waarschijnlijk niet aan het hart laten komen.

krachten_van_het_kwaad_de_2_-_ridder_van_het_woord.txt · Laatst gewijzigd: 2018/07/16 23:31 door predikerEr zijn 7 bezoekers online