Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


johnny_test

Titel: Johnny Test
Nederland / België:
Genre: | .. min. | .. jaar | TV Serie

Productiemaatschappij:

Regisseur:

Auteur(s) | Bedenkers(s):

Boek als: -
Strip als: -
Hoorspel / Luisterboek als: -


Acteurs / Stemmen o.a.:
= Acteur man niet aanwezig - (Karakter)
= Actrice vrouw niet aanwezig - (Karakter)
= Acteur man niet aanwezig - (Karakter)
= Actrice vrouw niet aanwezig - (Karakter)
= Acteur man niet aanwezig - (Karakter)


Korte inhoudsopgave:
De serie draait om Johnny, een 11-jarige jongen die samen met zijn zussen Susan en Mary bij zijn ouders woont. Susan en Mary verzinnen constant de meest extreme experimenten in de hoop het hart van hun buurjongen Gill te veroveren, experimenten die ze natuurlijk eerst op hun jongere broertje uitproberen. Johnny's grote vriend is de genetisch geconstrueerde pratende super hond Dukey. Johnny en Duke gaan graag samen op pad, ook al houdt dat in dat Dukey zich moet verkleden als gewoon jongetje om niet teveel op te vallen tijdens hun avonturen. Johnny's gezworen vijand Eugene, die liever Bling-bling Boy genoemd wil worden, heeft er alles voor over om een date te krijgen met Johnny's zus Susan. Andere aartsrivalen zijn onder meer de Extreme Jongens, die alles wat extreem is te gek vinden, en de Mollenkoning, die nogal slecht tegen licht kan.

Opmerkingen:

Info:
Johnny Test is een Amerikaanse tekenfilmserie van Kids Warner Brothers, die in Nederland en België werd uitgezonden op Nickelodeon. Vanaf 14 mei is het te zien op Cartoon Network. Internationaal is de serie ook te zien op Teletoon, Nick Germany, en Cartoon Network.

De serie telt momenteel 39 afleveringen, die meestal zijn opgesplitst in twee kleinere afleveringen. De serie heeft een zelfde visuele stijl en grapdichtheid als series zoals Fairly Odd Parents, Dexter's Laboratory, en Johnny Bravo.


johnny_test.txt · Laatst gewijzigd: 2015/05/26 22:01 door prediker