Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


joe_90

Titel: Joe 90
Nederland / België:
Genre: | .. min. | .. jaar | TV Serie

Productiemaatschappij:

Regisseur:

Auteur(s) | Bedenkers(s):

Boek als: -
Strip als: -
Hoorspel / Luisterboek als: -


Acteurs / Stemmen o.a.:
= Acteur man niet aanwezig - (Karakter)
= Actrice vrouw niet aanwezig - (Karakter)
= Acteur man niet aanwezig - (Karakter)
= Actrice vrouw niet aanwezig - (Karakter)
= Acteur man niet aanwezig - (Karakter)


Korte inhoudsopgave:
De serie speelt zich af rond2012-2013. De hoofdrolspeler in Joe 90 iseen 9-jarig kind genaamd Joe McClaine. Joes adoptievader en computerexpert, Professor Ian McClaine, vind op een dag een machine uit die hij de BIG RAT, (Brain Impulse Galvanoscope Record And Transfer) noemt. Deze BIG RAT kan kennis en ervaring over bepaalde zaken kopiëren uit het brein van een expert op dat gebied, en overbrengen naar een andere persoon zodat die persoon ook een expert wordt. Macs vriend, Sam Loover, een geheim agent voor de World Intelligence Network (WIN), haalt Mac over om Joe de machine te laten gebruiken zodat hij voor WIN kan gaan werken. De reden dat ze Joe willen gebruiken voor dit doel is omdat vijandige spionnen hem niet direct als een gevaar zullen beschouwen, daar hij nog maar een kind is.

De serie volgt vervolgens Joe op verschillende missies. Voor aanvang van elke missie geeft Professor McClaine Joe de nodige kennis via BIG RAT.

Opmerkingen:

Info:
Joe 90 is een Britse sciencefiction supermarionationserie uit 1968, bedacht door Sylvia en Gerry Anderson. De serie werd gemaakt voor Lew Grades ITC Entertainment door Century 21 Productions, en werd voor het eerst uitgezonden op ATV. In totaal bestaat de serie uit 30 afleveringen. De serie was tevens de laatste Gerry Anderson serie die geheel werd gemaakt met behulp van Supermarionation.


joe_90.txt · Laatst gewijzigd: 2015/05/26 21:54 door prediker