Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


club_van_draadje_de_-_de_club_van_draadje_en_het_griezelding
Boektitels: C > - 101 t/m 200

Titel: De club van Draadje en het griezelding
Originele titel: -

Subtitel: -
Afwijkend titelblad: -
Officiële 1e publicatie:
Deel van: De club van Draadje serie

Auteur:

Sluys, Willem N. van der
Vertaling: -
Omslag ontwerp: … | Omslag illustratie: Straaten, Gerard van
Binnenwerk illustratie(s): Straaten, Gerard van

Uitgever (jaar): Uitgeverij Kluitman, Alkmaar - Zonnebloem (1964)
Redactie:
Druk: 1e | Uitvoering:
Soort: Roman | Pagina's: 127
Genre: Science Fiction - Jeugd

ISBN: -
Opmerkingen:


Strip als: -
Hoorspel als: - | Luisterboek als: -
Film als: - | TV Serie als: -


e-Boek niet aanwezig


Korte inhoudsopgave:
Onze jonge helden begeven zich op het pad der robotica en knutselen een soort intelligente robot in elkaar. Helaas ontsnapt het ding een paar keer, waardoor nogal wat schade wordt aangericht. Feitelijk niet door de machine zelf, maar door personen die in paniek raken en dan van alles kapotgooien. Aan de paniek in de meisjesschool houdt Draadje zowaar nog een zoen over!

De jongens besluiten het ding verder maar in de kast te houden, maar als er een jongetje bekneld raakt in een ondergrondse pijp begrijpen ze, dat ze nu met hun vinding voor de dag moeten treden.

Helaas zitten de Asturianiers ook weer niet stil en stelen het ding uit Draadje's zolderkamer. Voor hun een handig apparaat om dingen in de soep te laten lopen, en zelfs om wat atoomgeheime spulletjes te stelen. Om de robot te bedienen hebben ze ook Draadje's zendertje erbij gepikt, waarna ze natuurlijk direct door de jongelui worden gepeild! Behalve het gefluit van de zender, fluiten ook de kogels langs Draadje's oren, maar uiteindelijk komt alles toch weer goed terecht.


club_van_draadje_de_-_de_club_van_draadje_en_het_griezelding.txt · Laatst gewijzigd: 2017/09/04 23:57 (Externe bewerking)Er zijn 8 bezoekers online