Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


caers_gregory_-_biografie

Caers, Gregory

Biografie


Gregory Caers (1975) is een Vlaams acteur en regisseur.

In 1997 studeerde hij af aan Drama Gent, de opleiding drama - woord van het Departement Dramatische Kunst van de Hogeschool Gent.

Hij werkte eerst bij het Nederlands Toneel Gent in onder andere de producties Midzomernachtsdroom, Peter Pan en Othello. Bij het Publiekstheater stond hij op de planken met onder meer Rust en De tramlijn die verlangen heet. Hij vormde daar een clubje met Mathias Sercu en ook Drama Gent studenten Hilde De Baerdemaeker en Jits Van Belle. Hij bewerkte en regisseerde Angels, was regie-assistent bij De verrassing en regisseur van Stand by me en Rennen, deze laatste allemaal bij de Kopergietery, een theatergezelschap voor en door jongeren.

Met Mathias Sercu en Jits Van Belle richtte hij het gezelschap Santé Soleil, en daarna de spelersgroep De Sprook op. Met hun drieën speelden ze onder meer Heimweemoed.

Hij had ook rollen in de televisieseries W817 (Ketnet), De Kotmadam, Flikken en Witse. Zijn bekendheid dankt hij aan de hoofdrol als engel Gabriel in de televisieserie Halleluja! (2005 en 2008) en het VTM sketchenprogramma Oekanda.

caers_gregory_-_biografie.txt · Laatst gewijzigd: 2017/09/05 00:02 (Externe bewerking)Er zijn 5 bezoekers online