Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


buffy_the_vampire_slayer_1_-_de_bloedoogst
Boektitels: B > - 801 t/m 900

Titel: De bloedoogst
Originele titel: Buffy the Vampire Slayer: The harvest (1998)

Subtitel: -
Afwijkend titelblad: -
Officiële 1e publicatie:
Deel 1 van de: Buffy the Vampire Slayer serie

Auteur:

Tankersley Cusick, Richie
Vertaling: Haas, Els Musterd-de
Omslag ontwerp: Sorensen, James | Omslag illustratie:
Binnenwerk illustratie(s): -

Uitgever (jaar): Uitgeverij Eekhoorn, De BV, Oud-Beijerland (2001)
Redactie:
Druk: 1e | Uitvoering: Paperback
Soort: Roman | Pagina's: 141
Genre: Horror - Jeugd

ISBN: 90-6056-845-1
Opmerkingen:
Gebaseerd op de gelijknamige tv-serie


Strip als: -
Hoorspel als: - | Luisterboek als: -
Film als: Buffy the Vampire Slayer | TV Serie als: Buffy the Vampire Slayer - (TV Serie)


e-Boek niet aanwezig


Korte inhoudsopgave:
Buffy Summers is verhuisd van L.A naar Sunnydale om te hopen dat ze haar problemen van vroeger achter kon laten. Maar de bibliothecaris Rupert Giles van haar nieuwe school weet wie Buffy is, zij is de doder het enige meisje in de hele wereld die de krachten en vaardigheden heeft om vampieren te doden. Hij weet van haar verleden omdat hij haar nieuwe wachter is “ de persoon die de Buffy op haar pad moet leren hoe ze tegen de vampieren moet vechten.” Buffy maakt al snel 2 vrienden: de verlegen studiebol Willow en aardige Xander die onmiddellijk tot Buffy is aangetrokken.
Giles legt aan Buffy uit dat hij haar wilt helpen maar dat wil Buffy niet ze. Ze wil niet meer vampieren doden ze wilt gewoon weer als elk gewoon meisje leven. Maar Giles weet dat dat niet kan, zij is de enige op de wereld die het kwaad kan bestrijden. En dan begint Giles opeens dingen te zeggen wat er allemaal kan gebeuren als Buffy niet meer wil vecht. Ondertussen weten ze niet dat Xander ook in de bieb was en dat hij het hele gesprek mee hoort.Het geheim van Buffy weet Xander nu ook. Ondertussen gebeuren er onder de grond ook veel dingen een vampier Luke knielt voor een poel met bloed en zegt: “De slaper zal ontwaken en de wereld zal bloeden”.


buffy_the_vampire_slayer_1_-_de_bloedoogst.txt · Laatst gewijzigd: 2017/09/05 00:04 (Externe bewerking)Er zijn 5 bezoekers online