Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


bronnen_van_marduk_de

Lawrence, Don - Album Titels | Molenaar, Romano - Album Titels | Vos, Jorg de - Album Titels


  • Titel: De bronnen van Marduk
    - Originele titel: -
    - Zie ook:
    - Genre: SF/Fantasy

Opmerkingen:
Speciale promotie uitgave voor de „tour” die de tekenaar, scenarist en inkleurder hebben gemaakt langs diverse stripzaken tijdens de introductie van dit album. Beperkte oplage, voorzien van een speciale achterzijde. De meeste van deze albums zullen waarschijnlijk tijdens de tour zijn voorzien van handtekeningen en/of tekeningen.


Korte inhoud:
Uit een van de vele tempels die Pandarve rijk is wordt een zeer bijzonder relikwie gestolen. Een reusachtig groen juweel dat bekend staat als De Navel van de Dubbele God. De priesters van de Dubbele God bieden Storm, Roodhaar en Nomad en beloning aan voor het terugbrengen van de Navel. Een niet geheel ongevaarlijke opdracht die ze echter, overgehaald door hun lege beurs, aanvaarden.

Zonder het te vermoeden komen ze hierdoor tegenover een oude bekende te staan, want de relikwie is geroofd door Boforce, de ter dood veroordeelde, maar ontsnapte moordenares uit de Wentelwereld. In de heilige brugstad Skeggenesse is zij inmiddels haar eigen godsdienst begonnen als draagster van de Navel van de Dubbele God, en haar toegewijde aanbidders zullen haar tot het uiterste verdedigen…

bronnen_van_marduk_de.txt · Laatst gewijzigd: 2017/09/05 00:05 (Externe bewerking)Er zijn 30 bezoekers online