Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


beauvais_garcelle_-_biografie

Beauvais, Garcelle

Biografie


Garcelle Beauvais-Nilon, geboren als Garcelle Beauvais (Saint-Marc, 26 november 1966) is een Haïtiaans-Amerikaans actrice en voormalig model. Zij is vooral bekend vanwege haar rollen in de televisieseries NYPD Blue, Models Inc en The Jamie Foxx Show.


Jeugd
Beauvais is geboren in Saint-Marc in Haïti. Haar moeder Maria Claire is verpleegster en haar vader Axel Beauvais advocaat[1]. Ze heeft zes oudere broers en zussen. Na de scheiding van haar ouders vertrok ze met haar moeder, broers en zussen naar Massachusetts. Terwijl haar moeder in de Verenigde Staten een opleiding in de verpleging volgde, ging Garcelle naar een kostschool. Op haar 16e verhuisde haar familie naar Miami-Dade County in Florida. Garcelle ging naar school in North Miami Beach en in Norland.

Model
Op haar 17e vertrok Beauvais naar New York, waar zij een carrière als model wilde beginnen. Zij kreeg contracten bij Ford Models en Irene Marie Models uit Miami. Ze was model in advertenties voor tijdschriften van Avon Products, Mary Kay and Clairol. Ook was ze te zien in de catalogi van Neiman Marcus and Nordstrom. Ze verscheen in de tijdschriften Essence en Ebony. In augustus 2007 deed ze een naaktsessie voor Playboy. Ze liep modeshows voor Calvin Klein en Isaac Mizrahi[2].

Privéleven
Haar eerste zoon Oliver is geboren in 1991 uit haar eerdere huwelijk met Daniel Saunders. Sinds 2001 is ze getrouwd met Mike Nilon. Op 18 oktober 2007 werden hun tweelingzoons Jax Joseph en Jaid Thomas geboren.

beauvais_garcelle_-_biografie.txt · Laatst gewijzigd: 2017/09/05 00:21 (Externe bewerking)Er zijn 27 bezoekers online