Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


attest_fantasy_-_info

Attest Fantasy

Attest Fantasy
is de uitgeverij van fantasy-auteur en - uitgever Jong, Alex de. Wat in december 2003 begon met de publicatie van zijn eerste eigenhandig geschreven fantasydebuut (Santoriaanse Kronieken, De, waarmee hij als eerste Nederlander de Elf Fantasy Award voor het beste fantasyboek van 2003 in de wacht sleepte), is inmiddels uitgegroeid tot een fantastische uitgeverij van formaat.

Pure Fantasy
Attest Fantasy geeft onder andere het korte verhalenmagazine Pure Fantasy uit.
Pure Fantasy, in december 2004 gestart, biedt (on)bekende auteurs uit het fantastische genre (fantasy, SF en horror/suspense) de kans verhalen aan een breed publiek te tonen. Begonnen als A4 magazine is het vandaag de dag een 'magazine vermomd als boekwerkje': A5 en minimaal 160 pagina's dik. Ieder kwartaal opnieuw verschijnt een uitgave. Pure Fantasy is inmiddels uitgegroeid tot het grootste - en enige - fantastische verhalenblad van Nederland!

Books of Fantasy
Augustus 2007 werd de imprint Books of Fantasy geboren. Dit fonds biedt o.a. debutanten in het fantastische genre de kans om een boek uit te geven. Echter: de bereidheid om mee te investeren is niet voldoende. Voorop staat dat de kwaliteit van het manuscript goed is, want BoF wil haar kwaliteit hoog houden. Inmiddels zijn bij deze uitgeverij (we tellen maart 2010), reeds dertien fantastische titels verschenen.

attest_fantasy_-_info.txt · Laatst gewijzigd: 2017/09/05 00:28 (Externe bewerking)Er zijn 33 bezoekers online