Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


atlan_13_14_-_alarm_in_de_commandocentrale
Boektitels: A > - 601 t/m 700

Titel: Alarm in de Commandocentrale
Originele titel (jaar):

Subtitel: Atlan Lord Admiraal van de USO en vriend van Perry Rhodan komt te hulp bij het bestrijden van de gevaren die de mensheid bedreigen
Afwijkend titelblad: -
Officiële 1e publicatie:
Deel 13 en 14 van de: Atlan serie

Samensteller(s):

Vertaling:
Omslag ontwerp: … | Omslag illustratie: Teng, Tais
Binnenwerk illustratie(s):

Uitgever (jaar): Barnett Productions, Den Haag - Barnett S.F (1979)
Redactie:
Druk: 1e | Uitvoering: Paperback
Soort: Anthologie | Pagina's: 208
Genre: Science Fiction

ISBN: 90-6371-031-3
Opmerkingen:

Korte inhoudsopgave:
Zij zijn de specialisten van de United Stars Organisation en zij handelen in opdracht der mensheid.
De United Stars Organisation, kortweg USO genoemd, is een galactische brandweer en commando-reserve van het Solaire Imperium der mensheid geworden.
Ten tijde van de stichting - men schreef het jaar 2115 volgens de aardse tijdrekening, toen de Galactische Alliantie nog bestond - fungeerde de organisatie als supraregionale beschermingsmacht voor alle humanoïde volkerenvan het melkwegstelsel.
Doch intussen - men schrijft inmiddels juli 2406 - heeft USO-stichter Atlan, lordadmiraal en ex-imperator van het Arkonidenrijk, zijn veelomvattende plannen moeten herzien.
Zijn vriend Perry Rhodan, die het Solaire Imperium bestuurt, heeft dringend hulp nodig, die de USO kan verlenen. Het gaat erom, de van vele zijden bedreigde mensheid tegen aanvallen te beschermen. En dus mobiliseert de onsterfelijke Arkonide, die rond tienduizend jaren geleden de ondergang van het oude Atlantis meemaakte en vervolgens de overlevenden van de wereldcatastrofe een nieuwe welvaart verschafte, zijn machtige organisatie.

atlan_13_14_-_alarm_in_de_commandocentrale.txt · Laatst gewijzigd: 2017/09/05 00:28 (Externe bewerking)Er zijn 23 bezoekers online