Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


afleveringen_the_magician_s_house

Magician's House, The

Afleveringen

1. 1-01
Mary en William brengen hun kerstvakantie door bij hun nichtje Alice en hun oom Jack, die in het Golden House in de Gouden Vallei wonen. De kinderen weten niet dat ze door tovenaar Stephan Tyler zijn uitverkoren om zijn geliefde Gouden Vallei te redden van de ondergang. Als Mary hoort dat haar vaders nieuwe vriendin een kind verwacht maakt Tylers heimelijke tegenstander Morden gebruik van Mary's verwarde situatie.

2. 1-02
De rat van Morden overtuigt Mary ervan dat Phoebe een heks is die haar vader in haar macht houdt. Om Jack te redden sluit Mary een geheim pakt met de rat. Tyler heeft ondertussen ontdekt dat Morden zijn rat naar de toekomst heeft gestuurd. Hij reist haar achterna om met de hulp van de kinderen Mordens sinistere plannen te dwarsbomen. Ondertussen waarschuwt de teruggetrokken Meg Lewis de kinderen tegen stropers die het gemunt hebben op de dassen in de Gouden Vallei.

3. 1-03
De kinderen gaan op zoek naar de rat en Alice realiseert zich dat Mary hen eigenlijk tegenwerkt. Mary is helemaal in de war en laat zich door de rat verleiden om Phoebes speciale halssnoer te stelen, zodat ze niet langer beschermd is tegen het gevaar dat haar beloert.

4. 1-04
Morden probeert een gouden pendulum te maken zodat hij net als Tyler naar de toekomst kan reizen. Wanneer de rat brand sticht in Phoebe's slaapkamer, krijgt die vervroegde weeën. Jack, die zich niet bewust is van de strijd tussen goed en kwaad om zich heen, besluit haar naar het ziekenhuis te brengen. William probeert dat te verhinderen, zodat het kind toch in het Gouden Huis wordt geboren. Uiteindelijk zijn het de dieren van Tyler die redding brengen.

5. 1-05
Morden heeft nu de geest van de rat in bezit genomen, maar tegen de tijd dat Mary dat beseft, is het te laat. Morden roept een heel leger ratten ter hulp om de familie in het Gouden Huis te vernietigen. Bovendien moet Phoebe net nu haar kind ter wereld brengen. Mary staat er helemaal alleen voor : ze moet zowel Phoebe helpen als het huis beschermen tegen de ratten…

6. 1-06
Alice gaat op zoek naar haar vriend Spot. Morden heeft echter de geest van Spot ingenomen en hij leidt haar diep het woud in, waar zich een gevecht op leven en dood afspeelt. Wanneer William en Mary Spot dodelijk gewond terugvinden, beseffen ze dat Morden nu in Alice huist. Stephen Tyler daagt Morden uit tot een duel met als inzet de controle over de Gouden vallei.

afleveringen_the_magician_s_house.txt · Laatst gewijzigd: 2017/09/05 00:51 (Externe bewerking)Er zijn 5 bezoekers online