Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


action_man_-_1_2_3

DVD: Action Man 1
- Uitgebracht: Hermans Instore Marketing (4 maart 2005)

- Beeldformaat: 4:3
- Geluidsformaat: Dolby Digital 2.0
- Speelduur: 80 min.

- EAN nr.: 8713747056910
- Opmerkingen:
Bevat:
Episode X01: CONCURRENTIE KRACHTEN
(Aka DE ROEP OM ACTIE – DEEL 1)
Alex Mann, superster van de extreme sporten, komt erachter dat hij beschikt over een mysterieuze kracht die de interesse heeft van de snode Dr. X en een andere geheimzinnige figuur. Ondertussen gaat Brandon Caine, Alex's beste vriend en rivaal, voor een fysieke upgrade naar Dr. X .

Episode X02: BOUW VAN HET PERFECTE BEEST
(Aka DE ROEP OM ACTIE - DEEL 2)
Alex en Fidget gaan undercover om te infiltreren in de organisatie van Dr. X. Ze willen proberen Brandon te redden. Dr. X maakt van de gelegenheid gebruik om de nieuwe krachten van Alex waar bliksemsnelle bewegingen en onmogelijke ontsnappingen mee mogelijk zijn te testen. Het lukt Alex niet om zijn goede vriend Brandon te redden. Alex zweert dat hij op een dag Brandon zal bevrijden uit de macht van Dr. X.

Episode X03: GRIJZE GEBIEDEN
Iemand probeert Alex te vermoorden en het Team Extreme komt in gevaar. Alex spoort daarom de mysterieuze mentor op die met hem in contact probeert te komen. Als Alex de raadselachtige man, Simon Grey, z'n vroegere voetbalcoach, uiteindelijk ontmoet, leert hij meer over zijn talent dat de AMP factor wordt genoemd. Op hetzelfde moment ontmoet Alex Asazi, de beeldschone en meedogenloze terrorist die door Dr. X is ingehuurd om Alex te vernietigen.

Episode X04: STORM FRONT
Alex en het Team Extreme komen terecht in een uit de hand aan het lopen vete tussen mediamagnaat Nick Masters en Temple Storm, een weerkundig genie dat het weer kan beïnvloeden. Om het allemaal nog erger te maken, veroorzaakt Masters een ongeluk waardoor Storm in Tempest, een krachtige slechterik die bliksem maakt, verandert.


DVD: Action Man 2 - Robots In Het Radarwerk
- Uitgebracht: Company of Kids (2004)

- Beeldformaat: 4:3
- Geluidsformaat: Dolby Digital 2.0
- Speelduur: 80 min.

- EAN nr.: 8711539020781
- Opmerkingen:
Bevat:
Episode X05: Robots in het radarwerk
Dr. X infecteert Big Air, het vliegtuig van het Team Extreme, met Nano-Trilobytes - microscopische robotinsecten die de controle over het elektrisch systeem van het vliegtuig overnemen - waardoor Alex en het team voor hun leven moeten vechten tegen hun eigen uitrusting.

Episode X06: De Lookalike
Als een lookalike van Alex verschillende diefstallen en kapingen pleegt, wil InterCEPT agent, Diana Zervas hem arresteren. Alex moet undercover gaan om zijn naam te zuiveren en de bedrieger te stoppen.

Episode 07: In de afgrond
Alex en het team helpen Brandon om terug te keren naar het lab van Dr. X - dat nu op de bodem van de Atlantische Oceaan ligt - om een genezing voor zijn upgrade te zoeken. Als ze eenmaal binnen zijn, ontdekken Alex en Brandon het duivelse plan van Dr. X om een computerversie van het brein van Dr. X te downloaden in Brandons nieuwe getrainde lichaam! Zal Dr. X daarin slagen?

Episode 08: Uit de schaduw
Alex werkt samen met Brandon om zijn goede vriend terug te helpen op het Acceleration Games circuit. Maar middenin de strijd duikt Dr. X op in Brandons lichaam en onthult zijn duivelse plan om de wereld te infecteren met zijn nieuwe Al programma dat het hem mogelijk zal maken een ras van supermensen te scheppen. Maar wat is er met Brandon gebeurd? Kunnen Alex en het Team Extreme het duivelse plan van Dr. X stoppen?


DVD: Action Man 3 - Verloren In Amusement
- Uitgebracht: Hermans Instore Marketing (11 maart 2005)

- Beeldformaat: 4:3
- Geluidsformaat: Dolby Digital Stereo | Dolby Digital 2.0
- Speelduur: 80 min.

- EAN nr.: 8711539020781
- Opmerkingen:


Korte inhoudsopgave:

Opmerkingen:

Info:


action_man_-_1_2_3.txt · Laatst gewijzigd: 2017/09/05 00:52 (Externe bewerking)Er zijn 7 bezoekers online