Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


3d_mega_mindy_show

Titel: 3D Mega Mindy Show

Originele titel: -

Nederlandse/Belgische titel: -

Uitgebracht: Nederland, - / België, -

Genre: Science Fiction / Aktie | .. min. | AL jaar |

Productiemaatschappij: Studio 100 - (Film) | DVD Budget:

Oorspronkelijk uitgebracht: (2012) |

Regisseur:
Verhulst, Gert

Auteur(s) | Bedenkers(s):

Dialogen: Herwegen, Kobe Van | Choreografie: Hagelstein, Ijvi
Uitvoerende producent: Kapel, Anouk | Projectleider: Geheniau, Ralf

Boek als: -
Strip als: -
Hoorspel / Luisterboek als: -


Acteurs / Stemmen o.a.:
=
=


Korte inhoudsopgave:
De 3D machine van opa Fonkel
Gelukkig kan de 3D machine voor alle benodigdheden zorgen. U begrijpt dat het dus heel belangrijk is dat de 3D machine niet in verkeerde handen terecht komt. Commissaris Migrain is de presentator van de show. Hij presenteert niet alleen, maar brengt ook een verrassingsact. Om die reden wordt hij op de voet gevolgd door een cameraploeg. Maar wanneer plots de 3D machine verdwijnt heerst er grote chaos.

Loopt dat wel goed af?
Mega Mindy staat voor een bijzonder moeilijke strijd, want de boeven willen met de 3D machine de wereld veroveren en de rijkste en machtigste mensen op aarde worden. Bovendien zijn de boeven veel sterker met de hulp van de 3D machine. Onze superheldin zal samen met Mega Toby haar uiterste best moeten doen om dit avontuur tot een goed einde te brengen.


Opmerkingen:
Mega Mindy is een Vlaamse kinder/superheldenserie gemaakt door Studio 100. Elke reeks werd eerst uitgezonden op VRT-jeugdnet Ketnet, te beginnen op 29 oktober 2006. Sinds 2 mei 2007 wordt Mega Mindy ook door de Nederlandse TROS uitgezonden, sinds 25 februari 2009 op de Waalse zender Club RTL en sinds 23 november 2009 in Italië op de jeugdzender DeA Kids.

Opname van de theater show.

Mieke Fonkel (Free Souffriau) en Toby (Louis Talpe) zijn agenten op het politiebureau in het dorp van commissaris Migrain. Mieke heeft in het geheim echter een superheld alter ego genaamd Mega Mindy.

Mieke, een doorgaans verlegen meisje, durft haar mening niet verkondigen. Vooral commissaris Migrain (eerst Emiel, vertolkt door Sjarel Branckaerts, later diens broer Kamiel, Anton Cogen) misbruikt dit en laat haar allerhande karweitjes doen. Mieke is stiekem ook verliefd op Toby, maar durft hem dat niet te vertellen. Het frustrerende is, dat Toby verliefd is op haar alter ego Mega Mindy. Mieke woont in het huis van opa (Fred Van Kuyk) en oma Fonkel (Nicky Langley) achter het snoepwinkeltje. Opa Fonkel is uitvinder, maar buiten Mieke en oma Fonkel weet niemand dit. De grootste uitvinding van opa is de capsule waarin Mieke verandert in haar alter ego Mega Mindy.

Wanneer er een overval of andere misdaad aan de hand is, verandert de computer Bliep Mieke in Mega Mindy. De commissaris is namelijk niet erg snugger, maar Opa, Toby en Mieke hebben snel door als er iets niet klopt. Ze gebruikt al haar superkrachten om een einde te brengen aan het onrecht. Soms gebruikt ze ook één van de andere uitvindingen van opa Fonkel. Het standaardzinnetje van Mega Mindy is: “Ik ben Mega Mindy en jij bent een (…). En als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan, dan zijn het wel (…)”, waarbij op de plaats van de stipjes het type schurk(en) wordt ingevuld dat van toepassing is, bijvoorbeeld 'bedrieger(s)'. Mieke kan echter maar kort veranderen in Mega Mindy, daarna wordt ze opnieuw Mieke, zodat ze niet aan kussen met Toby toekomt.

Vanaf de vierde reeks kreeg Mega Mindy een nieuwe upgrade: het ontdekkerskompas, dat in haar pak zit.

Info:


3d_mega_mindy_show.txt · Laatst gewijzigd: 2019/01/20 16:55 door predikerEr zijn 4 bezoekers online